Hej å hå..

Nu är vi tillbaka! Vi har tagit ledigt över sommaren, men hoppas att skärpa till oss nu, livet kom lite emellan kan man säga.
 
Eli växer så det knakar, och utvecklas så det sjunger om det. Han blir 3 år den här månaden.
Han började på dagis för drygt en månad sen, och sedan dess är han en annan liten gosse än vad vi är vana vid. En förändring till det bättre såklart eftersom att han utvecklas så fort nu.
 
Han har börjat kommunicera och göra sig förstådd. Inte så att han pratar som ett normbarn i samma ålder, men han säger banan, apelsin, äpple, napp, kaka/kex/macka (som är samma ord) och bil än så länge. Fast på sitt eget sätt såklart =)
Men vi förstår honom! Och det måste vara så skönt för honom.
Eli har även börjat peka, och tar nu mer ögonkontakt än förut.
 
På dagis är han inte helt med på noterna med att dela med sig och vänta på sin tur, men barnen är ibland noga med att tala om, visa och hjälpa till, så det borde kanske komma med tiden. Han är ju i en egen liten värld där man inte alls ska vänta på sin tur, störst går först, ungefär så, haha.
 
Ipaden är fortfarande en kär vän, och han tittar gärna på videor om frukter, och talar alltid om när det kommer en banan, ett äpple och en apelsin.
 
Matsituationen fungerar inte alls på dagis, han äter nästan ingenting där utom mackor och frukt. Men logopeden har varit där och givit personalen tips och råd, så vi hoppas att det snart ger med sig.
Vi är väldigt glada över att han hamnade i en sån himla harmonisk grupp på dagis, med personal som bryr sig och gör sitt absolut bästa för våran lilla kille. En guldstjärna ska dom ha!
 
/Johanna