SkrotNisse

Igår hade vi vårat möte med förskolpersonal, resurs samordnare och logoped. Allt ska ju klaffa så bra som möjligt när Eli börjar på fsk i höst.
 
Mötet gick bra och Eli sov sig igenom det hela, skönt, då kunde vi prata ifred och inte behöva underhålla gossebarnet när han ruttnat på att vara där.
Trots att det gick bra, och att det känns bra att han ska börja där och att dom kommer lägga mycket krut på Eli och hans utveckling så gör det så ont i mammahjärtat. Jag vet att dom kan ta hand om honom, men ingen kan ta hand om honom som jag, jag som känner hela honom. Det är nog jag som kommer böla mest vid varje lämning =)
 
Det var soligt och skönt igår, men det blåste kallt. Vi spenderade tid på uteplatsen, rensade lite ogräs, klippte till buskarna och lite sånt små pill. Eli hittade tulpanerna, röda, gula och rosa, och stod länge och väl och la handen på dom olika och vi sa färgerna.
Pappan tömde ut förra årets vissna löv och fyllde på med lite jord i blomlådan, vi ska plantera något, men vi vet ännu inte vad. Innan jorden åkte i fick Eli inspektera arbetet
 
 
 
Eli älskar sin uteplats. Jag trodde inte att han skulle bli så förtjust i den, men gud vad han gillade att gå där och titta på blommorna, fika med festis och bara skrota runt lixom. Det känns skönt att det inte kommer bli tvång i sommar att alltid dra iväg, utan att han är helt nöjd med att vara på uteplatsen, som förövrigt är väldigt stor.
 
 
 
Vi har, som syns på bilderna, en kant runt uteplatsen. På halva sitter där kompostgaller som förra hyresgästerna satt upp. Med tanke på att vi måste ansöka om att sätta upp staket här, och gör vi det inte via bostadsanpassningen så blir det väl ett nej om jag uppfattat Wallenstam rätt. Så vi gör det enkelt för oss, sätter upp kompostgaller på andra halvan också. Det kommer inte vara snyggt alls, men enkelt, lätt att ta bort, billigt och håller allt skräp borta som annars blåser in till oss, men framförallt håller det Eli kvar här så han inte ens får för sig att försöka rymma. Det blir många flugor slagna i en smäll =) 
Det blir nog helgens projekt..  
 
 
//Johanna