Tåluddspillarkillen

Eli har länge besvärats av att, hur ska man säga, inte bli skitig så, men att ha/få vissa saker/kladd på händerna. Oftast är det små bitar av mat, grus, sand, smulor som han kan få smått panik av ibland av att ha på händerna.
Det får inte vara någonting där!
Samma sak med vissa material, är det vadd eller en fjäder så vill han inte röra, och små bitar av hushållspapper är också jätte äckligt. Ibland tar han det om man ger det till honom (om han inte ser vad det är), men så fort han har det i handen så visar han med hela ansiktet hur äckligt det är och kastar bort det.
 
Men nu har han fått dille på strumpludd. Så fort strumporna åker av så måste strumpluddet pillas bort. Och det är hemskt att få det på händerna! Han kan sitta länge och väl och pilla ludd mellan tårna, och kontrollerar även då och då under dagen att det inte finns någonting där.
 
 
 
Det är ju inte så där jätte poppis när gossebarnet, som vägrar äta med bestick, blir kladdig om händerna, och måste torkas innan han kan fortsätta gegga ner sig igen. Ibland känns det som att det tar en hel dag för honom att äta eftersom man får göra avbrott i ätandet för att torka. Och klarar torkandet inte gossens inspektion, då får man helt enkelt torka tills han är nöjd och kan fortsätta äta.
 
Han har sina grejer för sig =)   <3
 
 
/Johanna