Det händer grejer hela tiden.

Jag är tacksam över att vi har det så bra som vi har det i Sverige. Otroligt tacksam!
Vi får så bra hjälp och stöd, och Eli utvecklas i en rasande fart.
Förskolan lägger mycket krut i hans utveckling, logopeden är där och ger tips, det är lixom bara så himla bra!
 
Och vad han förstår sen då! Nu visste vi ju såklart att han är smart och så, men det är ändå svårt att avgöra vad han förstår och inte när han inte pratar, och när han har väldigt selektiv hörsel.
Det är mycket upprepning av föremål, Eli visar och vi säger. Eller så visar vi och Eli säger, på sitt sätt.
Vid ett tillfälle visade jag en banan, och han sa banan, men jag skulle bara testa och sa "Vad sa du?" och han bara upprepar ordet. En sån liten banal sak blir lixom jätte stor här hemma hos oss!
 
Så förutom alla framsteg så betar gossebarnet av diverse sjukor. Det har varit en del vab under höster och kommer inte sluta där. Eli var väldigt snabb på att snappa upp att man får äta glass när man är sjuk, och gärna BARA glass. Så vi får bunkra upp med glass hela vintern.
 
Imorgon fyller Eli hela tre år! Tiden går fort och lilla tokungen växer så det knakar. Eftersom han inte är något direkt fan av tårta och andra bakverk så blir det väl en glasspinne han får imorgon på födelsedagen. Trist för oss andra, vissa saker hör ju lixom till, men det som räknas är att Eli är nöjd, och det kommer han vara med en glasspinne i handen =)
 
 
 
 
 
 
/Johanna